مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

پخت خورش سبزی

شنبه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۰۴ ق.ظ


ت قورمه سبزی

یکی از لذیذ ترین غذا های ایرانی ها که بسیار نیز محبوب می باشد

خورش

ت قرمه سبزی می باشد که ما امروز آن را به طور کامل آموزش می دهیم و شما را دعوت به صرف آن می کنیم ، چرا که تمام مواد مورد استفاده در آن دارای خاصیت غذایی کامل و غنی می باشد ، تا قبل از وجود آسیاب سبزی خردکن به دلیل دشواری خردکردن سبزی قرمه سبزی در زمره غذاهای سخت و کاربر بشمار می آمد که با استفاده از آسیاب سبزی خردکن آکاالکتریک میتوانید در کمتر از یک دقیقه حجم زیادی از سبزی را خردنموده و از بریدن دست و اسید موجود در سبزیجات نیز در امان بمانید ...


 خورشت قورمه سبزی ,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی ,روش تهیه خورشت قورمه سبزی ,[categoriy]

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی


انواع خورش یا خورشت - طرز تهیه خورشت قورمه سبزی


مواد لازم برای

آشپزی

برای 6 تا 8 نفر :

سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)

یک کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو لوبیای قرمز

1/2 پیمانه(100گرم) لیمو عمانی درسته

3 تا 4 عدد گرد لیمو

گرد لیمو= یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل )

پیاز2 عدد متوسط

روغن250گرم (یک پیمانه) چگونگی پخت

1- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .

2- سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی زیاد

سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی

خورش

ت شما خواهد شد .

3- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که

خورش

ت شما تیره تر شود و

خواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .

4- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تا حدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهید که گوشت تو پیازه قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .

5- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشه در این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید که تا پایان جا افتادن

خورش

نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد گرده تا

خورش

ت تقریبا بپزد و بعد که آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن

خورش

روی سطح

خورش

ت جمع شود .

6-

خورش

ت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه

خورش

ت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به

خورش

ت اضافه نمایید. چند تا نکته باعث خوشمزه تر شدن

خورش

ت قرمه سبزی شما میشه :

1- با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه تر میشه

2- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن

خورش

ت شما میشه ( البته اگر وقت کافی دارید )

خورش

ت باید در پایان پخت قشنگ روش روغن بندازه

3- بعضی ها هم معتقدند

خورش

ت قرمه سبزی رو بعد از پخت قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشه و اونو دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاریم و این عمل

خورش

ت رو خوش طعم تر میکنه

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۳/۱۰
زهرا اسکندری

خورش سبزی

پخت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی