مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

فوت وفن کوفته خوشمزه سبزی -

يكشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۰ ق.ظ

دوستان عزیز امروز طرز پخت کوفته سبزی با روشی کاملاًمتفاوت ودر عین حال خیلی خوشمزه رو آموزش میدم بد نیست برای یکبار هم شده به این روش این کوفته رو بپزید و نوش جان کنید .

آسانترین و خوش مزه ترین کوفته سبزی

مواد لازم

سبزی (تره ،جعفری،شوید،گشنیز،ترخون،)یک کیلو

لپه نیم کیلو

خرده برنج یا برنج یک کیلو

گوشت نیم کیلو( می تونیدمیزان گوشت رو کم کنید و بجای آن  سویا مصرف کنید )

پیاز نیم کیلو(برا پیاز داغ 4عددجداگانه)

روغن به میزان لازم

فلفل سیاه و قرمز ، نمک ،زیره ،زرد چوبه ،به میزان لازم

آرد نخود چی 250 گرم

آب:دو برابر حجم کوفته های آماده طبخ

طرز تهیه

سبزی رو خوب شسته و چرخ کرده و آبش رو می گیریم .گوشت و یا گوشت وسویا و پیاز را خوب چرخ می کنیم اگه از سویا هم استفاده می کنید نیم ساعتی خیس خورده باشد و آنرو هم خوب چرخ می کنیم .

خرده برنج رو هم خوب چرخ می کنیم و همچنین لپه ای که نیم ساعتی خیس خورده رو خوب چرخ می کنیم ومواد رو با هم در سبزی خردکن یا با وردنه خوب با هم مخلوط می کنیم تایک دست شوند سپس آرد نخود چی با زرد چوبه ونمک وفلفل وزیره رو اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم (نکته مهم در کوفته سبزی خوب ورز دادن هست و نکته مهمتر آب سبزی رو می گیریم وبعد مخلوط می کنیم

نیمی از پیاز هارو هم ریز خرد کرده و سرخ می کنیم وبه مواد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم

از مواد به اندازه چانه نانوایی گرفته و محکم گلوله می کنیم که تو دستتون وانره

اگه دوست داشتین می تونید جداگانه پیاز سرخ کرده و گردو و در صورت تمایل کشمش رو لای کوفته ها بگذارید.

مرحله آخر : در قابلمه متوسط یا دیگ (بزرگ تر برای کوفته بهتر است )آب تا نیمه پر می کنیم و روی شعله قرار مید هیم

آب که جوش اومد (طبق عقاید قدیم ) نام هفت دختر که ازدواج نکردند رو با انداختن هفت کوفته می بریم تا کوفته ها باز نشود.

و بعد از چند دقیقه اگه کوفته ها باز نشد بقیه کوفته ها رو یک یکی در آب جوش می ریزیم و برا ی اطمینان از باز نشدن کوفته هابه اندازه  یک مشت آرد  نخود چی در قابلمه در حال جوش میریزیم.

نکته :آب سبزی جات رو دور نریزید و در قابلمه کوفته در حال جوش بریزید.

برا خوشمزه تر شدن کوفته پیاز داغ با روغن مخلوط وبا زرد چوبه رو در کوفته های در حال جوش بریزیدو یک ساعتی طول می کشد که کوفته ها آماده شود.

برا جا افتادن کوفته دم کش میگذاریم و  روی حرارت کم منتظر می مانیم که کاملا جابیفته .

نوش جان ،منتظر غذاهای بعدی باشید

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۰۸
زهرا اسکندری

کوفته سبزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی