مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

شامی و دو پیازه سنگدان مرغ

دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۰ ب.ظ
شامی سنگدان شامی سنگدان مرغ

مواد لازم :
سنگدان مرغ 1 بسته
پیاز یک عدد درشت
روغن 3 قاشق
گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
نعناع خشک 1 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

دستور تهیه:
برای درست کردن این غذا باید بعد از تمیز کردن سنگدان قسمت سفید آن را جدا نموده و فقط قسمت قرمز را چرخ نماییم
پیاز را رنده کرده و سنگدان چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم 
ادویه و نعنا خشک را هم به آنها اضافه میکنیم و تمام مواد را به خوبی ورز میدهیم 
روغن را در ماهی تابه سپس مانند کتلت مواد را داخل ماهیتابه ریخته تا شامی ها سرخ شوند 
بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی رنده شده را داخل ماهی تابه ریخته تا خوب سرخ و پخته شود بعد از آن شامی های سرخ شده را به این سس اضافه میکنم و 10 دقیقه باهم میگزاریم تا بماند بعد از این مدت قابل خوردن میابشد 
پیشنهاد:لپه+سنگدان چرخ شده و تخم مرغ+وپیازی که باخودسنگدان پخته شده ومیکس بشه و آردبرنج اضافه بشه و بعدکمی ازمایه رادرکمی آردسوخاری بغلطانیدودرروغن سرخ کنید.

نکته مهم :کسانی که کلسترول بالا دارند ویا بیماری قلب دارند از خوردن خوراک هایی که با سنگدان و یا احشا مرغ درست می شود صرفه نظر کنندچون چربی این مواد زیاد است .

دوپیازه سنگدان

مواد لازم:سنگدون مرغ یا بوقلمون  : ۵۰۰ گرم

پیاز :  دوسه عدد

سیب زمینی  :  دوعدد متوسط

روغن   :   به میزان لازم

نمک ،فلفل ،زردچوبه،دارچین ،زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه

سنگدون بافت سفتی داره.بنابراین باید بزاریم خوب پخته بشه.سنگدون رو پاک میکنیم و میشوریم و با دنده متوسط چرخ گوشت دوبار چرخ میکنیم.

توی یه ظرف مناسب (بهتره لبه دار باشه)سنگدونهای چرخ شده رو به همراه یک لیوان اب و کمی پودر دارچین و فلفل سیاه میریزیم در ظرف رو میبندیم و میزاریم روی حرارت خیلی ملایم و اجازه میدیم که آب کم کم تبخیر بشه.

وقتی که آب غذا تبخیر شد دوتا پیاز رو که داشتیم خلال میزنیم (یا نگینی یا حتی رنده میکنیم)و به ظرف اضافه میکنیم.کمی روغن هم میریزیم.

وباز با حرارت خیلی کم بهش زمان میدیم تا قشنگ بپزه.وقتی که دیدیم داره اون قسمتهای زیرش سرخ میشه کمی روغن دیگه هم میریزیم.و کامل مواد رو زیرورو میکنیم تا همه مخلفات سرخ بشن.زردچوبه؛نمک و زنجبیل رو هم توی این مرحله میریزیم توی غذا…

سیب زمینیها رو پوست میکنیم و برشهای خلالی کوتاه میزنیم و به موادمون اضافه میکنیم.

اگه دوست داشته باشیم میتونیم کمی رب گوجه یا فلفل دلمه ای نگینی شده به این غذا اضافه کنیم.در ظرف رو دوباره میزاریم .اگه دیدیم موادمون برای پخت سیب زمینیها زیادی خشکه و اب نداره یه کوچولو اب از گوشه ظرف اضافه میکنیم.وصبر میکنیم تا پخته بشه.

منبع : ستایش بانو



موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۲۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی