مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

فوت وفن انواع کوکو 1(سیب زمینی و گوجه فرنگی)

سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۰۹:۳۳ ق.ظ

امروز کوکوی خیلی ساده با مواد کاملا در دسترس رو می خوام آموزش بدم که برای یه شامی که سریع آماده بشه خوبه و خیلی مناسبه خانم های شاغله و در ضمن خوشمزه است.

آموزش کوکوی سیب زمینی و گوجه فرنگی(1)

مواد لازم

سیب زمینی درشت 1 عدد

پیاز درشت خرد کرده 1 عدد

گوجه فرنگی قاش شده 2 عدد

دارچین :ربع قاشق چایخوری

نمک :نیم قاشق چایخوری

فلفل: نیم قاشق چایخوری

تخم مرغ : 4  عدد

آب لیمو ترش: 3 قاشق چایخوری

طرز تهیه

روغن رو در ماهی تابه ریخته ، پیاز رو سرخ کنید تا طلایی شود . آن رو از روغن جدا کنید با آب لیمو ترش       مخلوط کنید

. سیب  زمینی رو پوست گرفته به صورت گرد بریده و  آن رو بشویید و در همان ماهی تاوه که پیاز رو  سرخ کرده اید ، سرخ کنید .

گوجه فرنگی قطعه قطعه شده رو روی سیب زمینی و پیاز ریخته ادویه به آن افزوده روی اتش ملایم به مدت ده دقیقه بپزید.

تخم مرغ ها رو خوب هم زده و روی کوکو ریخته وقتی خودش رو گرفت از روی آتش بردارید .

غذا آماده است  نوش جان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۱۷
زهرا اسکندری

کوکوی سیب زمینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی