مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

خورش شش انداز(نرگسی شیراز)

شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۲۰ ق.ظ

غذا های محلی(1)

غذایی از شیراز

خورش شش انداز(نرگسی)

مواد لازم

هویج 1 کیلو

روغن 150 گرم

شکر 100 گرم آب  لیمو دو قاشق سوپ خوری

تخم مرغ 6 عدد

طرز تهیه

هویج را تمیز کرده پوست می گیریم و با رنده متوسط رنده می کنیم هویج رنده شده رو در ماهی تابه بزرگی ریخته و با روغن روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و هویج هارو مرتباً زیر رو کرده تا همه جای آن بطور یک نواخت سرخ شود . پس از آن که هویج به رنگ طلایی در آمد حرارت رو کم می کنیم و شکر و آبلیمو رو در 3 قاشق سوپ خوری آب گرم حل کرده ومایع  رو آهسته توی ماهی تابه ریخته و درآن رو می گذاریم پس از  15 دقیقه در ماهی تابه رو برداشته و می گذاریم تا آب اضافی آن بخار شود حالا هویج ها رو قسمت بندی کرده( یا خانه بندی ) و در هر قسمت یک تخم مرغ نیم رو می کنیم ( این یک خورش قدیمی است که در شیراز به آن نرگسی می گویند )

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۲۸
زهرا اسکندری

خورش شش انداز(نرگسی)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی