مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

پایانی نوبت دوم، شهریور، بزرگسالان و دی ماه

پایانی نوبت اول

شماره دروس

1

5/.

1

1

2

5/.

3

1

4

5/.

5

1

6

5/.

7

1

2

8

5/2

9

2

5/2

10

2

11

2

12

1

2

13

2

14

1

-

15

5/1

-

16

5/1

-

17

2

-

18

1

-

19

5/1

-

20

5/1

-

21

5/1

-

22

5/1

-

23

1

-

24

1

-

25

20

20

جمع

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ آذر ۹۴ ، ۱۴:۱۰
زهرا اسکندری

آشنایی با روش تهیه خورش کدو حلوایی

زندگی > تغذیه - مریم رشدی:
کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خورش کدوحلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به‌عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.

مواد لازم:

  • گوشت خورشی، 300 گرم
  • کدو حلوایی، یک کیلوگرم
  • پیاز متوسط، 2 عدد
  • آلو بخارا، 100 گرم
  • پودر زعفران محلول در آب، یک قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع، مقداری برای سرخ کردن
  • رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
  • دارچین، یک قاشق چای‌خوری سرپر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ آذر ۹۴ ، ۱۰:۵۳
زهرا اسکندری


شعر و نثر کتاب ادبیات 3 علوم انسانی  

 درس اول/ ستایش خدا  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ آذر ۹۴ ، ۰۷:۵۳
زهرا اسکندری