مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

انواع ته دیگ خوشمزه

يكشنبه, ۳ فروردين ۱۳۹۹، ۰۷:۰۵ ب.ظ

  طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ    ماستی، کاهو، طرح‌دار

 ته دیگ خوراش دستا بالا! اصلا ممکن است کسی ته دیگ دوست نداشته باشد؟ قدیمی‌ها ضرب‌المثلی داشتند که بر  ا ین باور بود: هر کس ته دیگ دوست داشته باشد در شب عروسی‌اش حتما باران می‌بارد، زیبا نیست؟ ارتباط باران با      ته دیگ را هنوز نمی‌دانیم اما ارتباط یک پلو یا ماکارونی و حتی ته چین خوشمزه با ته دیگ را خوب می‌دانیم. اصلا     می‌توانید یک ماکارونی قرمز و چرب و چیلی یا یک پلوی چرب و نرم را بدون ته دیگ تصور کنید؟ به همین مناسبت



بد نیست ۴ طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج ماکارونی، ته دیگ برنج مجلسی، ته دیگ کاهو، ته دیگ ماستی و ته دیگ تخم مرغی و ته دیگ طرح‌دار را در مجله کوروش بخوانید.

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی

      

 

چه بخواهید ته دیگ سیب زمینی را به صورت رنده شده درست کنید و چه با حلقه‌های سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

نمک: ۱ قاشق چایخوری یا بیشتر

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه

ابتدا سیب زمینی‌ها را با رنده درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی‌ها را در آب سرد بگذارید. ۱۵ دقیقه کافی است و بعد از آن آبکش کنید. آب سیب زمینی‌ها را کامل بگیرید و برای اطمینان از این کار با پشت قاشق سیب زمینی‌ها را فشار دهید. سیب زمینی‌ها را با زردچوبه، نمک، زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید. حالا کف قابلمه نچسب چدن، تفلون یا سرامیک مقداری روغن بریزید. ابتدا اجازه دهید روغن داغ شود سپس سیب زمینی‌های رنده شده را کف قابلمه بریزید و صاف کنید. صبر کنید سیب زمینی‌ها به مدت ۲ الی سه دقیقه خودشان را بگیرند سپس برنج یا ماکارونی را به قابلمه اضافه کنید و دم بگذارید (با این روش برنج کاملا سفید می‌ماند و ته دیگ هم پر رنگ‌تر می‌شود، اگر هم می‌خواهید برنج رنگ زرد زعفرانی به خودش بگیرید بلافاصله بعد از ریختن سیب زمینی رنده شده، برنج را هم در قابلمه بریزید که در این صورت ته دیگ هم کمرنگ‌تر می‌شود).

 

5 طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ ماستی، کاهو، طرحدار و ...

 

یک روش دیگر این است که ابتدا چند ورقه سیب زمینی را کف قابلمه بچینید و سپس سیب زمینی‌های رنده شده را روی آن‌ها بریزید و بعد از ۲ الی سه دقیقه بعد برنج را یا ماکارونی را اضافه کنید. برای پخته و برشته شدن ته دیگ سیب زمینی ۴۵ دقیقه زمان لازم است. نکته مهم این است که برای قالبی درآوردن ته دیگ و برنج یا ماکارونی با هم باید برنج را کم کم روی سیب زمینی‌های رنده شده بریزید و هر بار خوب با کفگیر فشار دهید.

حتما بخوانید  طرز تهیه 3 میان وعده سالم و خوشمزه برای مدرسه و ناهار و شام دانش آموزان

اگر هم ته دیگ سیب زمینی را به صورت حلقه‌ای ترجیح می‌دهید سیب زمینی‌ها را به همین ترتیب در آب سرد بگذارید و آبکش کنید و با مواد گفته شده مزه‌دار کنید و کف قابلمه بچینید و باقی ماجرا که به ترتیب گفته شده در بالاست.

 

5 طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ ماستی، کاهو، طرحدار و ...

 

برای ته دیگ برنج و ماکارونی از نان لواش هم می‌توانید استفاده کنید. یک روش دیگر هم این است که فقط مقداری روغن کف قابلمه بریزید و برنج یا ماکارونی را به تنهایی اضافه کنید و یک ته دیگ خالص و برشته داشته باشید.

 

طرز تهیه ته دیگ برنج مجلسی رستورانی

 

 

انواع ته دیگ برنج خوشمزه و پرطرفدارند. ته دیگ برنج مجلسی رستورانی معمولا زعفرانی است. برای درست کردن این ته دیگ مجلسی ابتدا مقداری برنج آبکش شده (بسته به این که ته دیگ زعفرانی برای ۲ نفر یا ۴ نفر یا بیشتر است) بریزید، مقداری زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۵ طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ ماستی، کاهو، طرح‌دار و        

ته دیگ خوراش دستا بالا! اصلا ممکن است کسی ته دیگ دوست نداشته باشد؟ قدیمی‌ها ضرب‌المثلی داشتند که بر این باور بود: هر کس ته دیگ دوست داشته باشد در شب عروسی‌اش حتما باران می‌بارد، زیبا نیست؟ ارتباط باران با ته دیگ را هنوز نمی‌دانیم اما ارتباط یک پلو یا ماکارونی و حتی ته چین خوشمزه با ته دیگ را خوب می‌دانیم. اصلا می‌توانید یک ماکارونی قرمز و چرب و چیلی یا یک پلوی چرب و نرم را بدون ته دیگ تصور کنید؟ به همین مناسبت بد نیست ۴ طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج ماکارونی، ته دیگ برنج مجلسی، ته دیگ کاهو، ته دیگ ماستی و ته دیگ تخم مرغی و ته دیگ طرح‌دار را در مجله کوروش بخوانید.

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی

 

 

چه بخواهید ته دیگ سیب زمینی را به صورت رنده شده درست کنید و چه با حلقه‌های سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

نمک: ۱ قاشق چایخوری یا بیشتر

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه

ابتدا سیب زمینی‌ها را با رنده درشت رنده کنید. سپس سیب زمینی‌ها را در آب سرد بگذارید. ۱۵ دقیقه کافی است و بعد از آن آبکش کنید. آب سیب زمینی‌ها را کامل بگیرید و برای اطمینان از این کار با پشت قاشق سیب زمینی‌ها را فشار دهید. سیب زمینی‌ها را با زردچوبه، نمک، زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید. حالا کف قابلمه نچسب چدن، تفلون یا سرامیک مقداری روغن بریزید. ابتدا اجازه دهید روغن داغ شود سپس سیب زمینی‌های رنده شده را کف قابلمه بریزید و صاف کنید. صبر کنید سیب زمینی‌ها به مدت ۲ الی سه دقیقه خودشان را بگیرند سپس برنج یا ماکارونی را به قابلمه اضافه کنید و دم بگذارید (با این روش برنج کاملا سفید می‌ماند و ته دیگ هم پر رنگ‌تر می‌شود، اگر هم می‌خواهید برنج رنگ زرد زعفرانی به خودش بگیرید بلافاصله بعد از ریختن سیب زمینی رنده شده، برنج را هم در قابلمه بریزید که در این صورت ته دیگ هم کمرنگ‌تر می‌شود).

 

 

 

              یک روش دیگر این است که ابتدا چند ورقه سیب زمینی را کف قابلمه بچینید و سپس سیب زمینی‌های رنده شده را روی آن‌ها بریزید و بعد از ۲ الی سه دقیقه بعد برنج را یا ماکارونی را اضافه کنید. برای پخته و برشته شدن  ته دیگ       سیب زمینی ۴۵ دقیقه زمان لازم است. نکته مهم این است که برای قالبی درآوردن ته دیگ و برنج یا ماکارونی با هم باید برنج را کم کم روی سیب زمینی‌های رنده شده بریزید و هر بار خوب با کفگیر فشار دهید.

             حتما بخوانید  طرز تهیه 3 میان وعده سالم و خوشمزه برای مدرسه و ناهار و شام دانش آموزان

         اگر هم ته دیگ سیب زمینی را به صورت حلقه‌ای ترجیح می‌دهید سیب زمینی‌ها را به همین ترتیب در آب سرد بگذارید و آبکش کنید و با مواد گفته شده مزه‌دار کنید و کف قابلمه بچینید و باقی ماجرا که به ترتیب گفته شده در               بالاست.

 

                                                            5 طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ ماستی، کاهو، طرحدار و ...

 

      برای ته دیگ برنج و ماکارونی از نان لواش هم می‌توانید استفاده کنید. یک روش دیگر هم این است که فقط مقداری روغن کف قابلمه بریزید و برنج یا ماکارونی را به تنهایی اضافه کنید و یک ته دیگ خالص و برشته داشته باشید.

 

      طرز تهیه ته دیگ برنج مجلسی رستورانی

 

ا  انواع ته دیگ برنج خوشمزه و پرطرفدارند. ته دیگ برنج مجلسی رستورانی معمولا زعفرانی است. برای درست کردن این ته دیگ مجلسی ابتدا مقداری برنج آبکش شده (بسته به این که ته دیگ زعفرانی برای ۲ نفر یا ۴ نفر یا بیشتر ا  ست) بریزید، مقداری زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

   منبع: آکا ایران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی