مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجان

دوشنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۴ ب.ظ

طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجان


طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون,ترشی بادمجون


مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :

خیار چنبر
1    کیلو گرم   
 بادمجان 2     عدد
 سرکه به میزان لازم
 فلفل به میزان لازم  
سیر   به میزان لازم   



طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.
 
طرز تهیه ترشی بادمجون: 
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.
 
نوش جونتون

 

منبع : beryooni.com

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی