طرز تهیه گشنیز ماهی
چهارشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۱:۰۳ ب.ظ
طرز تهیه گشنیز ماهی

مواد لازم :
| شیر ماهی | 1 کیلوگرم |
| فلفل سیاه | 1 قاشق مرباخوری |
| پودر زیره | نصف قاشق چایخـوری |
| پودر زنجــبیل | 1 قاشق چایخوری |
| پودر گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
| پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام | 1 قاشق چایخوری |
| روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
| سیر | 2 حبه |
| گوجه فرنگی بزرگ | 4 عدد |
| آبلیمو | به مقدار لازم |
| گشنیز ساطوری خرد شده | 1 پیمانه |
| روغن و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ میکنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را میافزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
۹۳/۰۶/۱۲