فوت وفن انواع کوکو 4(بادنجان وکدو)
کوکوی بادنجان وکدو
مواد لازم
روغن :5 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد کرده:1 عدد
آب لیمو ترش :2 قاشق سوپ خوری
بادنجان: 2 عدد
کدو:4 عدد
نمک:1 قاشق چایخوری
فلفل:نیم قاشق چایخوری
دارچین:نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ :5 عدد
طرز تهیه
پیاز خرد شده رو در روغن سرخ کرده آب لیمو ترش به آن اضافه بکنید و کناری بگذارید بادنجان هارو از درازا قطع کرده و آن ها رو به قطعات گرد در آورید کدو هارو هم پوست کنده و ان رو تکه تکه نموده و همراه با قطعات بادنجان بشویید و نمک بزنید و مدت 15 دقیقه کناری بگذارید .
دوباره قطعات بادنجان و کدو رو شسته و اون هارو در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .
تخم مرغ هارو در ظرف جداگانه هم زده و پیاز سرخ شده رو مخلوط کرده ادویه و عصاره ی لیمو ترش اضافه اش کنید تخم مرغ هایی که هم زده اید به روی قطعات بادنجان و کدو ریخته و روی آتش ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید.
نوش جان