مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

فوت وفن انواع کوکو 4(بادنجان وکدو)

دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۳، ۰۵:۵۸ ب.ظ

کوکوی بادنجان وکدو

مواد لازم

روغن :5 قاشق سوپ خوری

پیاز خرد کرده:1 عدد

آب لیمو ترش :2 قاشق سوپ خوری

بادنجان: 2 عدد

کدو:4 عدد

نمک:1 قاشق چایخوری

فلفل:نیم قاشق چایخوری

دارچین:نیم قاشق چایخوری

تخم مرغ :5 عدد

طرز تهیه

پیاز خرد شده رو در روغن سرخ کرده آب  لیمو ترش به آن اضافه بکنید و کناری بگذارید بادنجان هارو از درازا قطع کرده و آن ها رو به قطعات گرد در آورید کدو هارو هم پوست کنده و ان رو تکه تکه نموده و همراه با قطعات بادنجان بشویید و نمک بزنید و مدت 15 دقیقه کناری بگذارید .

دوباره قطعات بادنجان و کدو رو شسته و اون هارو در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .

تخم مرغ هارو در ظرف جداگانه هم زده و پیاز سرخ شده رو مخلوط کرده ادویه و عصاره ی لیمو ترش اضافه اش کنید تخم مرغ هایی که هم زده اید به روی قطعات بادنجان و کدو ریخته و روی آتش ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید.

نوش جان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۱۶
زهرا اسکندری

کوکوبادنجان وکدو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی