خورش شش انداز(نرگسی شیراز)
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۲۰ ق.ظ
غذا های محلی(1)
غذایی از شیراز
خورش شش انداز(نرگسی)
مواد لازم
هویج 1 کیلو
روغن 150 گرم
شکر 100 گرم آب لیمو دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 6 عدد
طرز تهیه
هویج را تمیز کرده پوست می گیریم و با رنده متوسط رنده می کنیم هویج رنده شده رو در ماهی تابه بزرگی ریخته و با روغن روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و هویج هارو مرتباً زیر رو کرده تا همه جای آن بطور یک نواخت سرخ شود . پس از آن که هویج به رنگ طلایی در آمد حرارت رو کم می کنیم و شکر و آبلیمو رو در 3 قاشق سوپ خوری آب گرم حل کرده ومایع رو آهسته توی ماهی تابه ریخته و درآن رو می گذاریم پس از 15 دقیقه در ماهی تابه رو برداشته و می گذاریم تا آب اضافی آن بخار شود حالا هویج ها رو قسمت بندی کرده( یا خانه بندی ) و در هر قسمت یک تخم مرغ نیم رو می کنیم ( این یک خورش قدیمی است که در شیراز به آن نرگسی می گویند )
۹۳/۰۴/۲۸