فوت وفن انواع کوکو 1(سیب زمینی و گوجه فرنگی)
امروز کوکوی خیلی ساده با مواد کاملا در دسترس رو می خوام آموزش بدم که برای یه شامی که سریع آماده بشه خوبه و خیلی مناسبه خانم های شاغله و در ضمن خوشمزه است.
آموزش کوکوی سیب زمینی و گوجه فرنگی(1)
مواد لازم
سیب زمینی درشت 1 عدد
پیاز درشت خرد کرده 1 عدد
گوجه فرنگی قاش شده 2 عدد
دارچین :ربع قاشق چایخوری
نمک :نیم قاشق چایخوری
فلفل: نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ : 4 عدد
آب لیمو ترش: 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه
روغن رو در ماهی تابه ریخته ، پیاز رو سرخ کنید تا طلایی شود . آن رو از روغن جدا کنید با آب لیمو ترش مخلوط کنید
. سیب زمینی رو پوست گرفته به صورت گرد بریده و آن رو بشویید و در همان ماهی تاوه که پیاز رو سرخ کرده اید ، سرخ کنید .
گوجه فرنگی قطعه قطعه شده رو روی سیب زمینی و پیاز ریخته ادویه به آن افزوده روی اتش ملایم به مدت ده دقیقه بپزید.
تخم مرغ ها رو خوب هم زده و روی کوکو ریخته وقتی خودش رو گرفت از روی آتش بردارید .
غذا آماده است نوش جان