طرز تهیه کباب بختیاری
دوشنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۳، ۰۷:۳۵ ق.ظ

مواد لازم :
| روغن برای سرخ کردن | 3 ق غ | 
| پیاز خلالی خرد کرده | 2 عدد متوسط | 
| فیله گوساله خلالی خرد کرده | 300 گرم | 
| سینه مرغ مکعبی خرد کرده | 300 گرم | 
| قارچ ورقه ای خرد کرده | 100 گرم | 
| نمک و فلفل | به میزان لازم | 
| مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) | 1 ق چ | 
| زعفران حل کرده | یک دوم ق غ | 
| فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده | 1 عدد | 
| پیاز و جعفری خرد کرده | به مقدار لازم | 

طرز تهیه :
مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.
کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.
منبع : ghashoghchangal.com
۹۳/۰۶/۰۳