فوت وفن انواع آش ها (آش ماست)
آش ها
آش ماست
مواد لازم
برنج :یک لیوان
ماست یک کیلو
سبزی آش(تره،جعفری ،اسفناج،نعناع ، گشنیز)یک کیلو
قلم گوسفند نیم کیلو ،
یک عدد پیاز بزرگ
نخود یک لیوان
روغن یک قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل، وزرد چوبه به مقدار کافی
استخوان ها رو با افزودن دو قاشق نمک و فلفل و زرد چوبه ، یک عدد پیاز و مقدار زیادی آب در ظرف می ریزیم و روی حرارت ملایم می پزیم وقتی که کاملاًپخته شد ، انرو صاف می کنیم وآماده می گذاریم
نخودی رو که از قبل چند ساعت در آب خیساندیم در آب قلم می ریزیم و یک ساعت می پزیم برنج پاک کرده رو می شو ئیم و سبزی رو تمیز وخرد میکنیم برنج رو به آب قلم اضافه می افزاییم و می گذاریم آهسته بجوشد تا لعاب دهد سپس سبزی آش رو نیز داخل آن می ریزیم تا با برنج پخته شود و مواظب هستیم برنج سر نرود مایه آش رو روی حرارت ملایم می گذاریم آهسته بجوشد تا کاملاًجا بیفتد حال نوبت اضافه کردن ماست است و می گذاریم یه جوش بخورد و در آخر با نعناع داغ روی آش رو تزیین می کنیم
آش ما آماده سرو هست
نوش جان