خوراک خوشمزه آب ترشک ارسنجانی
دوشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۳، ۰۵:۵۷ ق.ظ
دوستان اشپزی کد بانو یکی دیگه از خوراک های خیلی کم هزینه که سریع آماده میشه آموزش میدم
خوراک آب ترشک ارسنجانی
مواد لازم
رب انار :چهار قاشق غذا خوری
آرد : چهار قاشق غذا خوری
پیاز :دو عدد
آب: چهار لیوان
نمک ، و رزد چوبه ، فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز هارو نگین خرد کرده و در ماهی تابه روغن ریخته و نمک وزرد چوبه و فلفل رو به آن اضافه می کنیم وخوب سرخ می کنیم
آرد رو بو می دهیم ( بدون روغن در ظرفی جداگانه تفت می دهیم که بوی خامی ندهد )
آرد بو داده رو به پیاز اضافه کرده و سپس رب رو به آن اضافه می کنیم وهم می زنیم و بعد مواد رو باچهار لیوان آب جوش در قابلمه ریخته ، می گذاریم یه جوش بخورد.
کمی که سرد شد با نان ترید(ت)کرده میل کنید
نوش جان(این غذا در هوای سرد می چسبه)
۹۳/۰۴/۰۹