فوت وفن انواع کوکو (سبزی)
دوشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۳، ۰۵:۴۲ ق.ظ
شماره 2
کوکو سبزی
مواد لازم
سبزی کوکو:500 گرم (تره ،کاهو ،جعفری،)
زرشک وگردو در صورت تمایل:به اندازه دلخواه
تخم مرغ :5 عدد
نمک وفلفل : به میزان لازم
جوش شیرین :یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکو سبزی
سبزی رو خوب پاک کرده و بشویید سپس آن رو ریز خرد کرده تخم مرغ ها رو در آن بشکنید زرشک رو تمیز کرده و گردو رو هم خیلی ریز خرد کنید و با جوش شیرین و نمک و فلفل مخلوط کرده کره یا روغن در ماهی تابه آب کرده مخلوط رو در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید یک طرفش که پخته شد طرف دیگر رو برگردانید تا آن طرف نیز پخته شود موقع کشیدن اطراف آن رو با گوجه فرنگی و پیازچه زینت بدهید و سرسفره بیاورید و نوش جان کنید
نکته:این کوکو رو هم میتونید موادش رو با قاشق کمکم در ماهی تابه ریخته سرخ کنید.
گواراو نوش جان
۹۳/۰۴/۰۹