طرز تهیه رزت ژامبون
چهارشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۰۱:۰۷ ب.ظ
طرز تهیه رزت ژامبون
آماده سازی : 60 دقیقه   
پخت : 20 دقیقه  
مواد لازم :
| شیر ولرم | 150 میلی لیتر | 
| پودر خمیر ترش | 1 قاشق غذا خوری | 
| شکر و نمک | کمی ( به میزان لازم ) | 
| آرد | 350 گرم | 
| تخم مرغ | 1 عدد | 
| زرده تخم مرغ | 1 عدد | 
| کره | 50 گرم | 
طرز تهیه : 
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.
خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.
پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.
رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.
منبع : beryooni.com
۹۳/۰۶/۱۲
