گوشت لقمه ای
يكشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۵۱ ق.ظ
گوشت لقمه ای
مواد لازم :
گوشت گوسفند استیکی |
650 گرم |
خردل |
2 قاشق چایخوری |
آب |
یک دوم پیمانه |
قرص عصاره آب مرغ |
یک عدد |
آرد ذرت |
2 قاشق چای خوری |
آب اضافی |
2 قاشق چای خوری |
خامه |
2 قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد شده |
2 قاشق سوپ خوری |
روغن مایع |
3 قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه :
روغن را در تابه نچسبی داغ کنید روی دو طرف قطعات گوشت مرغ خردل بمالید و آنها را در روغن سرخ کنید تا هر دو طرفشان
طلایی و برشته شود.
آب و عصاره آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید در حالی که در ظرف باز است غذا حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا گوشت مرغ
کاملا مغز پخت شود.
آرد ذرت را با اب اضافی مخلوط کرده و در آن حل کنید. مخلوط آرد ذرت و آب را در غذا بریزید و بگذارید کمی بجوشد تا سس آن غلیظ
شود . پیازچه و خامه اضافه کنید و صبر کنید تا داغ شود. سپس غذا را در ظرف ریخته و سرو کنید
سر آشپز
۹۳/۰۵/۰۵