طرز تهیه یتیم چه
دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۳۹۳، ۰۱:۴۹ ب.ظ
طرز تهیه یتیم چه
یتیم چه
این غذا بسیار ساده بوده و سریع آماده می شود. و برای مواقعی که عجله دارید مناسب است.
مواد لازم:
- بادمجان 1 کیلوگرم
- پیاز 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- کره و روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان را نگینی کرده و مقداری نمک می زنیم و کنار می گذاریم تا آب بیندازد سپس با مشت بادمجان رافشار داده تا خشک تر شود.
بادمجان را در تابه ریخته و تفت دهید و پیازداغ را جدا سرخ کنید. گوجه فرنگی را در آب جوش به مدت 3 دقیقه گذاشته بعد در آب سرد قرار دهید تا پوست گوجه کنده شود بعد آن را نگینی کنید.
بعد از اینکه بادمجان تفت خورد پیاز داغ را اضافه کنید و بعد گوجه ریخته، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را اضافه کنید. به مدت 8 دقیقه درب تابه را گذاشته تا آماده شود.
این غذا هم با نان، هم با برنج و هم با ماهی خورده می شود.
سر آشپز
۹۳/۰۴/۳۰