غذایی محلی گنا باد (توگی با شیر یا قورمه گوشت)
غذایی محلی از گنا باد
توگی با شیر یا قورمه گوشت
مواد لازم
ارزن پوست شده برای هر نفر یک لیوان
مغز گردو 150 گرم
قورمه گوشت یا گوشت تفت داده شده چند ثکه کوچک
پیاز یک یا دو عدد متوسط
سبزی (تره ، جعفری ، شوید مقدار کمی)
و مقدار خیلی کمی زعفران
طرز تهیه
برای هر لیوان مغز ارزن یک لیوان آب در ظرفی ریخته و بگذارید بجوش آید و سپس ارزن های پوست گرفته رو که به تعداد هر نفر کنار گذاشته اید در آن بریزید و بگذارید بپزد تا آب آن تقریباً بخوردش برود باید طوری باشد که نه خیلی سفت باشد ونه خیلی آبکی .سپس سبزی هارو خرد کرده و سرخ کنید و همراه با مقداری پیاز داغ و کمی زعفران و گوشت قورمه داخل مایه قبلی کرده و بگذارید 5 دقیقه بجوشد اگر گوشت هنوز پخته نشده مقداری آب به مایه اضافه کنید و شعله زیر آنرا ملایم کرده بگذارید با حرارت کم جا بیفتد وقتی غذا آماده شد مقداری مغز گردو را در روغن تفت داده و روی آن بریزید