نوعی کته از آذر بایجان (یارما گابلی)
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۵۸ ق.ظ
نوعی کته از آذر بایجان
(یارما گابلی)
مواد لازم
3سیر بلغور (هر سیر معادل 75 گرم )
3 سیر برنج
3 سیر عدس ،پیاز ،خرما،روغن
طرز تهیه
عدس و بلغور رو جداگانه بپزید .پیاز روخرد کرده و در روغن سرخ کنید. برنج خام ، بلغور و عدس پخته و پیاز داغ رو در دیگ ریخته کمی آب و روغن به آن اضافه و مثل کته دم کنید وقتی کته پخته شد آنرا در دیس بکشید و خرمای سرخ کرده کنار آن بگذارید . غذا آماده است
نوش جان
۹۳/۰۴/۲۸