غذایی از آذر بایجان غربی ( قیقاتاق)
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۴۷ ق.ظ
غذایی از آذر بایجان غربی
قیقاتاق
مواد لازم
10 عدد تخم مرغ
مقداری روغن
یک لیوان متوسط شیره ی انگور یا دوشاب
نمک مقداری
طرز تهیه
روغن رو در ماهی تابه ریخته بگذارید خوب داغ شود تخم مرغ ها رو شکسته و آنهارو با مقداری بسیار کمی نمک به هم بزنید بطوریکه مخلوط برای یک کوکو ی کاملاً ساده مناسب باشد و آنرا به داخل ماهی تابه بریزید شعله چراغ رو کم کنید و بگذارید تا تخم مرغ ها مثل کوکو خوب سرخ شود پس از آن شیره انگور رو به آن اضافه بکنید و بگذارید تا مدت دو الی چها دقیقه بجوشد آنگاه آنرا درست مثل کوکو تکه تکه بکنید. قیقاتاق آماده است (می توانید هنگام به هم زدن تخم مرغ ها ، به آن کمی آرد اضافه کنید ولی الزامی نیست .)
۹۳/۰۴/۲۸