غذای محلی مازندران( چغاتمه)
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳ ق.ظ
غذای محلی مازندران
چغاتمه
مواد لازم
نیم کیلو بادنجان
نیم کیلو سیب زمینی
دو عدد پیاز متوسط
تخم مرغ چهار عدد
طرز تهیه
بادنجان هارو حلقه حلقه سرخ می کنید و سیب زمینی هارو هم حلقه حلقه سرخ کنید و بعد از آن پیاز رو هم سرخ بکنید در ظرفی تخم مرغ هارو به هم بزنید و سپس پیاز رو به آن اضافه نموده قدری نمک زده و درون قابلمه بادنجان ها و سیب زمینی هارو ریخته و تخم مرغ ها رو روی آن بریزید و درب قابلمه رو بگذارید بعد از مدتی غذای خوشمزه و ساده و ارزان شما حاضر است .
۹۳/۰۴/۲۸