لازانیا با خمیر پاستا
پنجشنبه, ۲۶ تیر ۱۳۹۳، ۰۱:۱۸ ب.ظ
دستور اصلی لازانیا با خمیر پاستا وسس گوجه فرنگی ایتالیایی
- تعداد سهم: ۸
مواد لازم:
۴۵۰ گرم خمیر پاستا یا بسته آماده لازانیا
۵ پیمانه سس گوجه فرنگی ایتالیایی
۴۵۰ گرم پنیر پیتزا
۱/۲ پیمانه پنیر پارمسان
طرز تهیه:
طبق دستور (ساخت + پخت) ورقه های لازانیا را آماده کنید.
کف ظرف نسوز یا پیرکس را چرب کرده و یک لایه لازانیا قرار دهید بعد سس و پنیر و دوباره لازانیا. این عمل را تا زمانی که مواد تمام شود ادامه دهید به صورتی که لایه آخر با پنیر پوشیده شود.
ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم کرده اید قرار داده تا به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزد و روی آن طلایی شود. اکنون لازانیا آماده مصرف است.
سر آشپز
۹۳/۰۴/۲۶