ته دیگ مرغ
چهارشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۵۱ ب.ظ
انواع غذا با مرغ - ته دیگ مرغ
ابتدامرغ را کف قابلمه می چینیم وبعد کمی زعفران ونمک روی ان میریزیم درقابلمه را گذاشته تاباابخودش پخته شود درظرف دیگری برنج را ابکشی کرده روی مرغ نیمپز میریزیم ...این غذا بسیار سریع اماده میشود .
ته دیگ مرغ
مواد لازم
ران وبال مرغ= به اندازه کف قابلمه
برنج
زعفران
زرشک وانواع خلال
طرز تهیه:
ابتدامرغ را کف قابلمه می چینیم وبعد کمی زعفران ونمک روی ان میریزیم درقابلمه را گذاشته تاباابخودش پخته شود درظرف دیگری برنج را ابکشی کرده روی مرغ نیمپز میریزیم بعدازده دقیقه دم کنی گذاشته تانیم ساعت زرشک وخلالهارا آماده کرده وقتی برنج دم کشید مرغها هم سوخاری شده اند گازراخاموش کرده وده دقیقه بعد ان را در ظرف مناسبی بر گردانده روی آن را با زرشک وخلال تزیین می کنیم .
اشپزی آنلاین
۹۳/۰۴/۲۵