لازانیا
لازانیا
مواد لازم :
لازانیا 500 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
پنیر گرویر 150 گرم
سس مایونز 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمک قدری
فلفل قدری
طرز تهیه :
توضیح آنکه خمیر لازانیا بطور آماده در قروشگاهها بفروش می رسد خمیری است تقریبا پهن بعرض و طول ده سانتیمتر که ممکن است به رنگهای سبز و صورتی و سفید اماده باشد .
ظرف نسبتا بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته لارانیا 2 قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب لازانیا را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز لازانیا کاملا نرم شود و زیاد له نشود لازانیا را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود .
در صورتیکه بخواهیم لازانیا را قبلا آماده کنیم ، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آنرا در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد .
پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم ، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود .
سپس در در ظرف نسوز مناسبی یک ردیف لازانیا و یک ردیف گوشتو روی گوشت باز یک ردیف لازانیا میریزیم ، سس گوجه فرنگی را روی آن میدهیم و پنیر را رویش میپاشیم و ظرف را روی پنجره آخر فریکه قبلا گرم کرده ایم بطرف بالا با حرارت 450 درجه بمدت نیمساعت قرار می دهیم تا روی آن کمی برشته شود
منبع :سر آشپز