مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

فوت وفن انواع آش ها (آش رشته)

دوشنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۷ ب.ظ

دوستان خوب امروز آش خیلی معروف و خوش مزه رو که احتمالاً تا حالا نوش جان کرده اید به روش آسون آموزش می دم انشاالله که پبزید و لذت ببرید

آموزش آش رشته

مواد لازم برای 5 نفر

یک بسته رشته آش

نیم کیلو سبزی آش(سبزی های معطر ،شوید،جعفری،تره،ریحان،گشنیز)

حبوبات(نخود،عدس،لوبیا،)از هرکدام نیم لیوان یا یک استکان سر خالی

نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

پیاز نیم کیلو

یک لیوان آب کشک غلیظ (در صورت تمایل)

روغن نیم لیوان

طرز تهیه

سبزی رو خوب شسته و خرد می کنیم در قابلمه یا زود پز جداگانه حبوبات را  می پزیم و سپس در قابلمه تا نیمه اب می کنیم ، اب که جوش آمد سبزی رو در قابلمه ریخته و می گذاریم سبزی بپزد تقریباًٌ به مدت ربع ساعت و بعد رشته رو اضافه می کنیم و هم چنین حبوبات رو و می گذاریم که قل بخورد .در ماهی تابه پیاز های نگینی شده رو در روغن سرخ می کنیم و زرد چوبه ،فلفل رو  به آن اضافه می کنیم .پیاز داغ که آماده شد نیم از آن را به مواد در حال جوش می ریزیم و هم می زنیم و می گذاریم آش جا بیفته.در آخرین لحظه نیمی از آب کشک رو به اش اضافه می کنیم وبه مدت پنج دقیقه روی شعله کم گاز آش رو قل می دهیم .

نکته :نمک رو تا آخرین لحظه اضافه نمی کنیم چون بعضی از رشته های آماده شور ویا به اندازه کافی نمک دارند

پس حواسمان باشه که  با چشیدن آش نمک لازم رو اضافه کنیم.

نیمی ازپیاز داغ مانده رو کمی گرم می کنیم و به آن نعناع خشک سابیده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و موقع سرو، آش رو با آن و کشک باقی مانده  تزیین می کنیم  .

نوش جان ،گوارا

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۱۶
زهرا اسکندری

آش

رشته

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی