مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

فوت وفن انواع آش ها (آش ماست)

دوشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۲۰ ق.ظ

آش ها

آش ماست

مواد لازم

برنج :یک لیوان

ماست یک کیلو

سبزی آش(تره،جعفری ،اسفناج،نعناع ، گشنیز)یک کیلو

قلم گوسفند نیم  کیلو ،

یک عدد پیاز بزرگ

نخود یک لیوان

روغن یک قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل، وزرد چوبه به مقدار  کافی

استخوان ها رو با افزودن دو قاشق نمک و فلفل و زرد چوبه ، یک عدد پیاز و مقدار زیادی آب در ظرف می ریزیم و روی حرارت ملایم می پزیم وقتی که کاملاًپخته شد ، انرو صاف می کنیم وآماده می گذاریم

نخودی رو که از قبل چند ساعت در آب خیساندیم در آب قلم می ریزیم و یک ساعت می پزیم برنج پاک کرده رو می شو ئیم و سبزی رو تمیز وخرد میکنیم برنج رو به آب قلم اضافه می افزاییم و می گذاریم آهسته بجوشد تا لعاب دهد سپس سبزی آش رو نیز داخل آن می ریزیم تا با برنج پخته شود و مواظب هستیم برنج سر نرود مایه آش رو روی حرارت ملایم می گذاریم آهسته بجوشد تا کاملاًجا بیفتد حال نوبت اضافه کردن ماست است و می گذاریم یه جوش بخورد و در آخر با نعناع داغ روی آش رو تزیین می کنیم

آش ما آماده سرو هست

نوش جان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۰۹
زهرا اسکندری

آش ماست

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی