مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

کبه سیب زمینی و گردو ( غذایی خوشمزه و بدون گوشت )

پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۳، ۰۳:۵۸ ب.ظ

کبه سیب زمینی و گردو ( غذایی خوشمزه و بدون گوشت )

کِبّه، غذایی عربیست که ماده اصلی آن بلغور گندم است، بسته به ذائقه می‌توانید آن را با گوشت یا سبزیجات ترکیب کنید.

 کِبّه ، غذایی عربیست که ماده اصلی آن بلغور گندم است، بسته به ذائقه می‌توانید آن را با گوشت یا سبزیجات ترکیب کنید.


مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
کمتر از 30 دقیقه طول می‌کشد تا مواد اولیه این غذا را آماده کنید. 10 تا 30 دقیقه نیز برای پختن آن زمان نیاز دارید.

مواد لازم:

پوره سیب‌زمینی
 500 گرم
 
بلغور گندم
 250 گرم
 
گردو
 200 گرم
 
کره
 100 گرم
 
روغن زیتون
 ½ پیمانه
 
پیاز
 3 عدد
 
سیر
 2 حبه
 
جعفری تازه خرد شده
 1 قاشق سوپ‌خوری
 
پودر دارچین
 1 قاشق چای‌خوری
 
جوز هندی رنده‌شده
 1 قاشق چای‌خوری
 
ماست پرچرب
 به مقدار دلخواه برای سرو
 
لیمو ترش
 به مقدار دلخواه
 

طرز تهیه:


1.20 تا 30 دقیقه قبل از شروع کار بلغور را با آب سرد خیس کنید که نرم شود؛ سعی کنید از بلغور ریزدانه استفاده کنید.
2.سیرها را خرد کنید.


3.فر را از قبل روی 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

4.کف یک سینی فر به ابعاد 20 × 15 سانتی‌متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب کنید.


5.1 عدد پیاز را رنده کرده و 2 تای دیگر را خلالی خرد کنید.


6.پیاز رنده شده و بلغور گندم که آب آن را گرفته‌اید؛ را در میکسر بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.


7.پوره سیب زمینی، دارچین و جعفری را در یک کاسه بریزید. بلغور گندم و پیاز را اضافه کنید و آنها را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
8.1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در 1 تابه گرم کنید و پیاز خلال‌شده را به مدت 5-4 دقیقه در آن سرخ کنید تا حدی که نرم شوند. حالا گردو، سیر و کره را نیز اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر نیز بگذارید روی حرارت بماند.


9.با قاشق نیمی از مخلوط سیب زمینی را در ظرفی که چرب کرده‌اید بریزید. یک لایه مخلوط پیاز و گردو را روی آن بریزید و باقی‌مانده مخلوط سیب زمینی را روی آن بریزید.


10.سطح مخلوط را با نوک چاقویی کوچک و تیز به شکل لوزی درآورید.

11.باقی‌مانده روغن زیتون را به طور یکنواخت روی آن بریزید و آن را به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد یا تا زمانی‌که لایه رویی ترد شود و به رنگ طلایی درآید.


12.سپس آن را از فر خارج کنید و مقداری جوز هندی روی آن بپاشید.


13.این غذا را همراه با ماست پرچرب و برش‌های لیمو سرو کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۵/۰۲
زهرا اسکندری

کبه سیب زمینی و گردو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی