مطالب ادبی و فرهنگی

سلام دوستان عزیز .به وبلاگم خوش آمدید .امید دارم از بخش های متنوع وب کمال استفاده رو ببرید

آموزش 5 ترشی تابستانی

چهارشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۳، ۰۱:۰۶ ب.ظ

طرز تهیه پنج ترشی تابستانی جدید و خوشمزه

دنیای خوشمزه ترشی ها پر از تنوع و زیبایی است که بعضی از آنها مثل ترشی آلبالو، ترشی گیلاس، ترشی انجیر، ترشی انگور و ترشی گوجه سبز را در این بخش آموزش می بینید

دنیای خوشمزه ترشی ها پر از تنوع و زیبایی است که بعضی از آنها مثل ترشی آلبالو، ترشی گیلاس، ترشی انجیر، ترشی انگور و ترشی گوجه سبز را در این بخش آموزش می بینید.

 ترشی گوجه سبز
مواد لازم:
گوجه سبز      1کیلو
شکر             250 گرم
سرکه           2 پیمانه
دارچین          1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می شود ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.
 
 
ترشی گیلاس

مواد لازم:
گیلاس درشت    2 کیلو
فلفل سبز         200 گرم
سرکه              به اندازه لازم
ترخان              مقداری
نمک               به اندازه لازم
 
طرز تهیه:


گیلاس ها را بعد از شستشوی کامل درون ظرفی مناسب که همان ظرف ترشی شماست ریخته و لا به لای آن ابتدا ترخان و کمی فلفل قرار دهید و بعد سرکه و نمک را خوب حل کرده و به آن اضافه کنید. در جای خنک ترشی را قرار دهید تا ترشی جا بیافتد.
 
 

ترشی انگور


مواد لازم:

 
طرز تهیه:انگور سفید      2 کیلو گرم
سرکه            2 لیوان
نمک              2 قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه

انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیافتد.
 
 

ترشی انجیر

انجیر           2 کیلو گرم
شکر           750 گرم
آب             1 لیوان
دارچین        1 قاشق غذا خوری
سرکه         به اندازه لازم
 
طرز تهیه:


شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.
 

ترشی آلبالو


مواد لازم:

آلبالو               1 کیلو گرم
نمک و سرکه   به اندازه کافی


آلبالو را تمیز کرده در صافی ریخته و مقداری به آن نمک میزنیم. چند ساعت می گذاریم بماند و بعد آلبالو را در ظرفی دهان گشاد ریخته و ظرف را پر از سرکه می کنیم. در ظرف را محکم می بندیم و در جای خنگ می گذاریم.

نمناک

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۴/۲۵
زهرا اسکندری

آموزش ترشی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی